Cream Party Service – Ünnepi alkalmak biztos kézben

A Cream Party Service 1996 óta a hazai catering és rendezvényszervező piac egyik domináns résztvevője.

Hogy minek köszönhetjük eddigi sikereinket? Bizonyára annak a jellegzetes stílusnak, melynek jegyében az ötleteink születnek, annak a különleges figyelemnek, mely mindig megkülönböztetett minket versenytársainktól, és annak a szakmai háttérnek, mely minden körülmények között garantálja megbízóink elégedettségét.

Magabiztos gyakorlattal rendelkezünk koktél partik, állófogadások, munkaebédek, ültetett vacsorák, valamint szabad- és zárttéri grillezések lebonyolításában, bármilyen speciális gasztronómiai ötlet megvalósításában.

Cégünk látta vendégül – a Külügyminisztérium megbízásából – a Belga Király, a Japán Császár, a Visegrádi Négyek és a Sándor Palota megnyitóünnepségének meghívottait.

Ez a menü szerepelt Őfelsége Akihito japán császár és Micsikó császárné tiszteletére adott ebéden, az Esztergomi Vár különtermében:

  • Szalonnával tűzdelt szarvasbélszín zöldspárga salátával
  • Sárgadinnyekrém leves Tokaji dinnyegyöngyökkel
  • Roston sült libamáj friss lecsóval és petrezselymes vajas burgonyával
  • Fertődi túrógombóc joghurtos körtemártással

Finoman megkomponált vacsora, tökéletes borok, egy szivar és egy whisky élvezete. Miért kellene lemondania ezekről az élvezetekről csupán azért, mert éppen ötszáz üzleti partnerét hívta meg egy gyár óriás csarnokába?

Ismerjük az alapszabályt: kifogástalan ételeket csak kifogástalan nyersanyagokból lehet készíteni. Éppen ezért a nálunk a minőségi catering a piacon kezdődik.

Beszállítóink mind első osztályú termékeket forgalmaznak, melyek minőségét folyamatosan ellenőrizzük.

Ételsorainkat a modern szakmai igényeknek megfelelően, változatosan állítjuk össze, úgy, hogy azokban meghívott vendégei mindig örömüket leljék.

Ugyanezzel a gondoskodással végezzük az ételkészítés minden egyes lépését, így az elkészült finomságok úgy kerülnek fel a vendégek asztalára, ahogy senki másnál.